Békés megye elnöke halászlevet főzött
Farkas Zoltán Békéscsabán, a Békés megyei Ibsen étteremben készített halászlevet a Békés Megyei Culinary Team versenyzőinek és a csapat szponzorainak.
A Culinary Team ezüstéremmel tért haza Luxemburgból
Farkas Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke a gasztronómiai világbajnokságra kiutazás előtt megígérte a csapatnak: ha jól szerepelnek, maga főzte halászlével vendégeli meg őket.
Farkas Zoltán, Békés Megye Képviselő-testületének elnöke körösi halászlével lepte meg a csapatot
Farkas Zoltán feleségével, Erikával és Prohászka Béla olimpiai aranyérmes mesterszakáccsal, az Ibsen étterem igazgatójával kétféle meglepetéssel is szolgált a megjelenteknek. Túrós csuszát készítettek bundázott haltepertővel és hagymakarikákkal, valamint habcsók volt a desszert.
Forrás:beol.hu
-kt-
Békéscsaba Online - bekeson.hu